Pages

Leidschendam Voorburg: overval op de Bristol aan de Duindoorn (winkelcentrum Leidsenhage)



Politie onderzoekt overval Bristol

Omstanders en personeel worden ondervraagd na de overval
(foto: Lucien de Vries).
Leidschendam-Voorburg - De politie onderzoekt een overval op de Bristol aan de Duindoorn (winkelcentrum Leidsenhage). Een negroïde man liep op woensdag 15 juni om 09.40 uur de winkel in, bedreigde een medewerkster en dwong haar tot afgifte van een geldbedrag. Hierna verliet de man de winkel en liep weg in onbekende richting.

De overvaller heeft het volgende signalement: Man, leeftijd circa 20-25 jaar. Hij heeft een zeer donkere huidskleur (bijna zwart) en droeg ten tijde van de overval een donker petje van het merk Nike.

Politiehelikopter
De politie zette in de zoektocht naar de verdachte een helikopter in. Meerdere politie-eenheden zochten in de directe omgeving van het winkelcentrum naar de verdachte. Ondanks alle inspanningen werd de man niet meer gevonden. Ook verstuurde de politie een Burgernetbericht.

De politie zoekt getuigen van deze overval of mensen die informatie kunnen verschaffen die kan bijdragen aan het opsporen van de dader(s). Bel hiervoor de recherche van politiebureau Leidschendam via 0900-8844, of anoniem op 0800-7000.

0 comments:

Een reactie posten