Pages

Buiten zwemmen de fluit Leidschendam Voorburg


Zwembad De Fluit is een compleet zwemparadijs met een sport- en subtropisch recreatiebad, een 25 meter binnenbad, een ondiep instructiebad en een buitenbad. Verder is er een 35 meter lange overkapte glijbaan met lichteffecten, een zonne-eiland en twee moderne zonnebanken.

Buiten zwemmen
In de zomer is het buitenbad met grasveld beschikbaar. Er is een diep bassin van 25 meter lang, een ondiep bassin van 18 meter en een kleuterbad.

Vrijzwemmen
Het vrijzwemmen is voor iedereen. Je kunt baantjes trekken, maar ook gebruik maken van de waterglijbaan, de whirlpool, de stroomversnelling, de waterparaplu, de jetstream, de waterval, het peuterbadje of de bruisbank.

Zwemles
De zwemlessen zijn er voor jong en oud, baby/dreumes en peuterzwemmen, zwemmen voor allochtone vrouwen, aquafitness, zwangerschapsfitness, vrij zwemmen en medisch zwemmen. Ook wordt er door organisaties zwemmen voor mensen met cara, reddingszwemmen en duikcursussen verzorgd.

Overige activiteiten
Verder is er nog op bepaalde tijden discozwemmen, recreatief zwemmen, banenzwemmen, familiezwemmen, dauwzwemmen en het damesuurtje.
Speciaal voor kinderen die hun verjaardag hier willen vieren is er het kinderzwemfeestje-arrangement.

0 comments:

Een reactie posten