Pages

Leidschendam-Voorburg zwembad de fluit openingstijden


Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag


zwembad de fluit openingstijden

Zwemmen in Leidschendam

Openingstijden zwembad De Fluit in Leidschendam – Algemeen. 


Openingstijden:


Zwembad Leidschendam de Fluit beschikt over een schitterend sport- en recreatiebad. Een subtropisch recreatiebad vormt samen met een 25 meter binnenbad, een ondiep instructiebad en een buitenbad een compleet zwemparadijs. De sportieve zwemmer kan baantjes trekken, ouders kunnen met hun kinderen zwemmen en oefenen in het instructiebad en jong en oud kan zich uitleven in het subtropische zwembad. Met als hoogtepunt de 35 meter lange overkapte glijbaan, waarbij lichteffecten u met volle vaart buitenom en uiteindelijk weer binnen begeleiden.


Binnen is het zomer.


Op het zonne-eiland is het altijd zomer. De warmte die door de zonne-elementen wordt verspreid, geeft u hetzelfde gevoel als de zon op een zomerse dag. Bovendien krijgt u er een licht tintje van. Wilt u sneller bruinen dan kan dat met behulp van twee moderne zonnebanken.


Buiten zwemmen.


In de zomer kunt u terecht in het buitenbad. Er is een diep bassin van 25 meter lang, een ondiep bassin van 18 meter en een kleuterbad. Zonnend op het grasveld is ook hier het vakantiegevoel compleet.


Zwemactiviteiten
  • Zwemles
  • Recreatief zwemmen
  • Aquafitness
  • Zwangerschapsfitness
  • Medisch zwemmen


1 comments:

J. Pietersma zei

Ik heb ook elk jaar een abonnement op het zwembad in mijn dorp voor mijn kinderen. Helaas gaat dat dit keer niet lukken, het is toch een flinke investering. Vandaar maar een opblaaszwembad voor in de tuin gekocht. Hopelijk zijn ze daar ook blij mee.

Een reactie posten