Pages

Politie bureau Leidschendam Voorburg

Bureau Leidschendam-Voorburg

 Politiebureau Leidschendam-Voorburg
Temeculaplein 1
2272 VM Voorburg
0900-8844
Bereikbaarheid
Het bureau is dagelijks geopend tussen 08.00 uur en 18.00 uur, op donderdagavond is het bureau open tot 21.00 uur. U kunt op het bureau terecht voor onder andere een aangifte, algemene inlichtingen en navraag over verloren/ gevonden voorwerpen.
Voor dringende en spoedeisende gevallen kunt u na 18.00 uur terecht bij de geveltelefoon. U legt dan contact met de wachtcommandant of het hoofdbureau. Uiteraard kunt u 24 uur per dag bellen met 112 (spoedeisende zaken) of 0900-8844 (geen spoed, wel politie).
 
Bureau Leidschendam-Voorburg is te bereiken met de tram (halte Leidsenhage) en de bus (halte Sint Antoniushoeve). Komt u met eigen vervoer, dan kunt u gratis parkeren aan de overzijde op het parkeerterrein van winkelcentrum Leidsenhage.

Wat u van Bureau Leidschendam-Voorburg kunt verwachten
Wij handhaven de openbare orde en veiligheid in de wijken, verlenen hulp en sporen daders van strafbare feiten op. We werken nauw samen met de gemeente, de brandweer, ziekenhuizen en sociale hulpverlening en onderhouden contact met wijkverenigingen, woningbouwcorporaties, scholen en winkeliersverenigingen.

0 comments:

Een reactie posten