Pages

LEIDSCHENDAM VOORBURG POLITIE BRICHTEN 2011



LEIDSCHENDAM VOORBURG POLITIE BRICHTEN 2011 - Een 47-jarige Rijswijker werd donderdag 6 oktober om 18.30 uur overvallen onder het station Voorburg. De overvallers probeerden zijn auto te stelen. De Rijswijker raakte hierbij gewond aan zijn gezicht. De politie is op zoek naar getuigen.


De man wilde donderdag 6 oktober om 18.30 uur vanaf het parkeerterrein onder het NS-station in Voorburg wegrijden. Op het moment dat hij instapte, hoorde de man een harde tik. Hij stapte uit om te kijken wat er aan de hand was en werd direct door een tweetal mannen aangevallen. Het was de man al snel duidelijk dat het om zijn auto ging. Hij riep direct hard om hulp en verzette zich tegen zijn aanvallers. Eén van de mannen probeerden in de auto te stappen en de auto te starten. Toen dat niet lukte, stapte de man weer uit en renden het tweetal weg in de richting van de Kerkstraat en de Herenstraat. Het slachtoffer raakte bij de beroving gewond aan zijn gezicht.

Signalement:

Mannen met een donkere huidskleur. Circa 1.65 en 1.70 mtr lang. Eén van hen droeg een gebreide muts. Het slachtoffer had het over mensen met een West Afrikaans uiterlijk.





0 comments:

Een reactie posten