Pages

Leidschendamse werd donderdag 7 juli op de Tol van haar tas beroofd

LEIDSCHENDAMDAM-VOORBURG 2011 - Een 79-jarige Leidschendamse werd donderdag 7 juli op de Tol van haar tas beroofd. In de centrale portiekhal van de flat rukte een man rond 16.45 uur de tas van haar schouder en ging er vandoor.
Buiten voegde een tweede man zich bij hem. Samen renden ze weg in de richting van de rotonde met de Venestraat. Na de beroving riep de vrouw om hulp, waarna een behulpzame getuige nog een stuk achter de twee is aangerend. Ter hoogte van het voetpad dat leidt naar het daar gevestigde kinderdagverblijf, stapten ze mogelijk in een kleine, zwarte auto. Mogelijk van het merk ‘Suzuki’. In de auto zat nog een derde persoon.
De politie is op zoek naar getuigen van de beroving of mensen die de daders later nog hebben gezien. Het gaat om twee mannen van vermoedelijk Noord-Afrikaanse afkomst, circa 24 jaar oud, ongeveer 1.80 lang. Beiden droegen een zwarte jas, mogelijk met capuchon. De ene dader had daaronder een zwarte broek en zwarte schoenen. De tweede dader droeg een lichte broek en zwarte gympen. Heeft u informatie of herkent u de daders? Neem dan contact op met de recherche van Bureau Leidschendam-Voorburg, op telefoonnummer 0900-8844.

0 comments:

Een reactie posten