Pages

Verkeer van de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Den Haag deel.

LEIDSCHENDAM - VOORBURG - De colleges van B&W van de gemeenten Den Haag en Leidschendam-Voorburg hebben Govert Veldhuijzen aangezocht als onafhankelijk bemiddelaar in het bestuurlijk proces rond de Rotterdamsebaan. Het college van de gemeente Rijswijk stemt in met zijn aanstelling.
 
LEIDSCHENDAM VOORBURG. De werkzaamheden van Veldhuijzen zijn gericht op het vlot trekken van het bestuurlijk proces en het bespreekbaar maken van verschillen van inzicht tussen beide colleges over de Rotterdamsebaan. Met de inzet van een bemiddelaar trachten beide gemeenten op constructieve wijze een zo breed mogelijk gedragen overeenstemming te bereiken over het project Rotterdamsebaan.
Ook treedt Veldhuijzen op als voorzitter van het intergemeentelijk bestuurlijk overleg over de Rotterdamsebaan. Aan dit overleg nemen onder meer de wethouders Verkeer van de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Den Haag deel.
Veldhuijzen was tot voor kort gedeputeerde voor de provincie Zuid-Holland en eerder wethouder van de gemeente Dordrecht.

0 comments:

Een reactie posten