Pages

Het weer in Leidschendam Voorburg 9mei 2011

 
maandag 9 07:44
Wolkenvelden en kan op een bui.
Er is vandaag vrij veel bewolking, de zon laat zich maar weinig zien. Er ontstaan mogelijk enkele buien, ook is erin de loop van de dag is er een kleine kans op onweer. De middagtemperatuur loopt uiteen van 18 tot 20 graden. De wind zwak tot matig uit uiteenlopende richtingen. Vannacht is er nog een enkele bui mogelijk. Naast wolkenvelden zijn er ook opklaringen. De minimumtemperatuur ligt rond 13 graden. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen.
dinsdag tot en met donderdag.
Morgen: overdag is het wisselend bewolkt en ontstaan opnieuw enkele buien. De middagtemperatuur ligt tussen 19 graden aan de kust en 21 graden meer landinwaarts. De wind is zwak, meest uit noordelijke richtingen.
Overmogen: 
belooft een aardige dag te worden, al wordt het wel minder warm. Aan de kust ligt de middagtemperatuur rond 18 graden, en in de stad 19 graden. Verder verloopt de dag vrij zonnig en droog. Daarbij staat een zwakke wind uit het noordoosten.
Dagen daarna: is er elke dag wel kans op een bui, maar grote hoeveelheden neerslag worden vooralsnog niet verwacht. De temperatuur schommelt eerst rond 17 graden, maar in het weekeinde gaan daar enkele graden vanaf. De wind speelt voorlopig een bijrol in het weerbeeld.

0 comments:

Een reactie posten