Pages

8 juli 2011 : DE GOUDEN TAP IN LEIDSCHENDAM

Op donderdag 8 juli is aan het Sluisplein in Leidschendam het nieuwe Grand Café De Gouden Tap geopend. De nieuwe horecagelegenheid is gelegen tegenover het sluishuisje

ALGEMENE INFORMATIE

Grand café De Gouden Tap geopend aan Sluisplein Leidschendam
In de voormalige beautysalon aan het Sluisplein in Leidschendam opende onlangs het grand café De Gouden Tap. Na een grootscheepse verbouwing is de salon omgetoverd in een gezellig eigentijds grand café. Het is geen bruine kroeg, maar een modern ingerichte zaak met een grote bar, enkele gezellige zitjes en een aantal televisieschermen.
Wij noemen het maar een nieuwe tijd-café. “Je kunt hier gezellig met je vrienden en vriendinnen een drankje komen drinken en rustig met elkaar kletsen.
We bieden een soort huiskamergezelligheid, compleet met een open haard. Het is iets nieuws in Leidschendam waar je gezellig onder de mensen kunt zijn, in plaats van thuis op de bank voor de televisie te hangen. ”
Af en toe zal er een huismuzikant akoestisch optreden, beurtelings op gitaar of piano ( zie onze agenda), en is er ander entertainment zoals comedynight en VIP-avonden. Ook organiseren wij thema avonden en is De Gouden Tap af te huren voor feestjes, bedrijfsborrels, wijn- whisky- en andere proeverijen, vergaderingen en recepties.
“Daarvoor hebben wij speciale arrangementen”.
De Gouden Tap
Sluisplein 11
2266 AV Leidschendam

0 comments:

Een reactie posten