Pages

Winkelcentrum Leidsenhage te Leidschendam viert dit jaar haar 40-jarig bestaan





LEIDSCHENDAM VOORBURG - Winkelcentrum Leidsenhage te Leidschendam viert dit jaar haar 40-jarig bestaan. In het kader van dit jubileum, verwelkomen de winkeliers niemand minder dan TV-ster Bob de Bouwer tijdens de koopzondag op 31 juli.



Een passend bezoek want Bob de Bouwer vierde het afgelopen zijn eigen jubileum. Hij was toen namelijk 10 jaar op TV. Reden voor zijn eerste podiumshow ooit met presentator Tony Wilson (ook bekend als de spreekstalmeester van het jaarlijkse Wereldkerstcircus in Theater Carré).
Deze surprise jubileumshow is een onvergetelijk kinderfeest. In de voorstelling wint Bob een prijs voor zijn zonnebloemen. Daarbij bespeelt Tony Wilson het jonge publiek en zorgt hij voor top kinderamusement.
Het ca. 30 minuten durende programma begint om 13.00 uur en wordt herhaald om 15.00 uur. Na ieder programma is er gelegenheid om persoonlijk met Bob op de foto te gaan.
Bob’s Jubileumsurpriseshow vindt plaats op het grote podium in hartje Leidsenhage.
Tijdens de koopzondag zijn winkels geopend van 12.00 – 17.00 uur.
Country-linedance op 30 juli
In het kader van de Muziekmaanden is een dag eerder het gebied rond het grote podium het middelpunt van aanstekelijke country- en linedance. De Feel Free Countrydancers verzorgen vanaf 13.00 uur diverse demonstraties.

0 comments:

Een reactie posten