Pages

Strand Express Naar Scheveningen


Voor slechts 2 euro parkeren en met de Strand Express naar Scheveningen!
Gaat u in de zomer op zondag naar Scheveningen? Vermijd files en bespaar parkeergeld door te parkeren bij P+R Hoornwijck. Vanaf hier rijdt u in 30 minuten met de Strand Express naar Scheveningen.

Vanaf 2 juni tot en met 12 september rijdt iedere zondag tram 5 als Strand Express naar het strand van Scheveningen.
Op Hemelsvaartdag donderdag 2 juni rijdt voor het eerst de Strand Express als tram 5 van Nootdorp naar Scheveningen en weer terug. Iedere zondag tot en met 12 september kunt u gebruik maken van de Strand Express. De Strand Express rijdt daarnaast ook nog op tweede Pinksterdag maandag 13 juni. De tram stopt onderweg onder andere bij het Station Hollands Spoor, het Centraal Station en Madurodam. Een overzicht van de route vindt u hier (opent in een nieuw scherm).
Alle reguliere vervoerbewijzen zijn geldig op de Strand Express maar speciaal voor de mensen die hun auto parkeren op de P&R Hoornwijck is er een voordelig kaartje.
Met vier personen retour voor maar 2 euro!Bij P&R Hoornwijck zijn speciale kaartjes te koop. Een uitrijkaart samen met een vervoerbewijs voor vier personen op de Strand Express kost slechts 2 euro!

• De combinatiekaart Strand Express (uitrijkaart en vervoerbewijs voor maximaal vier personen) is
  uitsluitend verkrijgbaar bij P&R Hoornwijck en kost 2 euro.  
• 5 personen of meer? Vanaf de 5e persoon moet men zelf voor een vervoerbewijs (OV-chipkaart)
  zorgen.
• Het vervoerbewijs is geldig als dagretour voor maximaal vier samen reizende personen, op de
  datum die op de voorkant van de kaart is geprint. 
• Het vervoerbewijs is alleen geldig op tram 5 Strand Express. 
• De Strand Express rijdt op zon- en feestdagen van 2 juni 2011 t/m 11 september 2011  
• Het vervoerbewijs hoeft niet te worden afgestempeld.

Wilt u ook op andere dagen gebruik maken van de P&R Hoornwijck? 
Dat kan! Op andere dagen dan zondag rijdt de Binnenstad Express vanaf de P&R Hoornwijck. Er is dan geen directe verbinding met het strand van Scheveningen. U reist met tram 15 richting het Centraal Station. Op de halte Bierkade kunt u overstappen op tram 1 of tram 9 naar Scheveningen Noorderstrand. Parkeren en de Binnenstad Express samen kost tijdens kantooruren € 4,00 per keer voor vier personen en daarbuiten € 2,00.

RoutebeschrijvingOp de A4, A12 en A13 staan voor het verkeersplein Ypenburg borden ‘P&R Hoornwijck’. Volg deze borden naar het parkeerterrein. Het P&R terrein is 's avonds goed verlicht voor uw gemak en veiligheid. Het P&R is 24 uur per dag geopend.

0 comments:

Een reactie posten