Pages

Schoonmaakbedrijf Voorburg Leidschendam

 


LEIDSCHENDAM VOORBURG, Niets werkt zo fijn als een schone werkplek. Wij zijn ons er dan ook zéér van bewust dat het creëren van goede arbeidsomstandigheden door middel van een schone werkplek in de huidige samenleving een vereiste is.

"Waar perfectie en betaalbaarheid elkaar ontmoeten"

Waar wij voor staan is de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat wilt u vast ook. Om te garanderen dat we doen wat we beloven hebben wij een uniek kwaliteitsbeheersysteem ontwikkeld. Zo krijgt u altijd wat u verwacht, maar we streven natuurlijk altijd naar meer! Volgens een oude gezegde "De klant is koning" maken wij u er nogmaals op attent dat U als koning bij ons de beste kwaliteit krijgt ondanks onze lage tarieven!
Wij maken gratis voor u een passend werkprogramma en adviseren wat u het beste wel en niet kunt laten doen. Verder passen wij de werkprogramma's gratis aan bij veranderingen binnen uw bedrijf.
U kunt dit met een gerust hart aan Royal Cleaner overlaten. Laat u bovendien nooit meer onaangenaam verassen door al die hoge facturen!

Vertrouwde medewerkers

De eerste indruk van uw bedrijf is bepalend, zowel voor uw klanten als ook voor uw medewerkers. En omdat uw bedrijfspand uw visitekaartje is, zorgen wij ervoor dat onze medewerkers klantvriendelijk en representatief zijn. Het opstarten van de schoonmaakwerkzaamheden wordt uitgevoerd door onze eigen vaste medewerkers die na enige tijd de werkzaamheden overdragen aan een blijvende vaste medewerker welke begeleidend door ons wordt ingewerkt. Zo creëren we een back-up bij uitval door ziekte of vakantie en ziet u altijd vertrouwde medewerkers. Mede door het intensief begeleiden van onze medewerkers, door middel van opleiding, motivatie en controles, kunnen wij u een hoge mate van kwaliteit leveren op het gebied van de schoonmaak.

Onze trouwe werkprogramma's

Doormiddel van onze uitgekiende werkprogramma's komen alle items tijdig aan de beurt en worden er géén handelingen overgeslagen of verricht die nog niet aan onderhoud toe zijn. Dus onnodig dubbelwerk of vroegtijdig onderhoud komt hierdoor nooit voor en dat is uw eerste besparing!
Wij zijn voornamelijk werkzaam in regio Zuid-Holland en Noord-Holland met tot nu toe in de steden:
Amstelveen
Amsterdam
Beverwijk
Delft
Den Haag
Dordrecht
Gouda
Haarlem
Hoofdorp
Leiden
Leidschendam Voorburg
Nieuw-Vennep
Rijswijk
Rotterdam
Schiedam
Zaandam

0 comments:

Een reactie posten