Pages

Woej start Zomertijd in de Tobbe Voorburg Leidschendam 16 mei 2011

Zomertijd, Groei en bloei bij Woej



16 mei 2011 - Zomertijd van Woej biedt een jaarlijks terugkerend en zeer divers aanbod van activiteiten voor de 55-plussers van Leidschendam en Voorburg. Het thema van dit jaar is Groei en Bloei bij Woej. Onder deze noemer organiseert Woej 21 activiteiten. Bijna elk dagdeel is er wel wat te doen. Zowat alle activiteiten hebben wel iets te maken met groei en bloei, ofwel in de natuur ofwel in de psyche. Om maar te zwijgen over de groei in de breedte…

Activiteiten
Woej start Zomertijd in de Tobbe, waar ‘Vroege Vogel’ Ivo de Wijs u op 4 juli zal vertellen over zijn late roeping tot de natuur. Er vinden verder lezingen plaats, over de natuur in de kunst, over de natuur in de poëzie, over Engelse tuinen en over boeddhisme. Er zijn diverse uitstapjes, zoals naar een natuurgebied in Friesland, de rozentuin in het Westbroekpark, het strand op Kijkduin,  de bloemenveiling in Naaldwijk en een boerderij in Stompwijk. Sportieve activiteiten, zoals wandelen en yoga. U kunt uw ei kwijt in diverse workshops: koken, kaasjes maken, een zeepketting maken, schilderen en beeldhouwen. En wat te denken van een workshop ‘Voluit Leven’. Er zijn natuurlijk ook puur gezellige activiteiten, zoals een quizmiddag, een warme maaltijd met buikdansoptreden, een muziekmiddag en een high tea met live accordeon- en bandoneónmuziek. Het slot van Zomertijd wordt gevierd met zeer dansbare muziek van een swingende band, No Hassle.

Programma
Het Zomertijdprogramma duurt tweeënhalve week en start op 4 juli. Kijk voor alle informatie in het programma. Dit wordt begin juni, te vinden in het hart van de Seniorenkrant, verstuurd aan alle 65-plussers van L’dam-V’burg. Dan zijn er ook losse folders verkrijgbaar op diverse openbare plekken. In de wijk- en dienstencentra, de gemeentelijke servicecentra, de bibliotheken, etc. Daar leest u waar het plaatsvindt of waar u verzamelt, de tijden en de prijzen. Of kijk op www.woej.nl.

Kaartverkoop
Voor alle activiteiten moet u tevoren persoonlijk een kaartje kopen (contant, liefst gepast betalen), zodat Woej weet op hoeveel gasten ze kan rekenen. Ongeacht waar de activiteit plaatsvindt, kunt u op alle onderstaande verkoopadressen terecht. U kunt niet telefonisch reserveren. Verkochte kaartjes die u niet gebruikt, worden niet gerestitueerd. De kaartverkoop start op maandag 6 juni, op maandagen, dinsdagen en vrijdagen. Tussen 9.00 en 11.00 uur. Buiten deze uren is kaartverkoop helaas niet mogelijk. De kaartverkoop is op alle vier de wijk- en dienstencentra van Woej.

Ringleiding en Vervoersdienst
Bent u slechthorend en haakt u daarom bij voorbaat al af? Woej beschikt over ringleidingen. Informeer bij het wijkcentrum waar u de activiteit plaatsvindt. Bent u slecht ter been en weet u niet hoe u er moet komen? U kunt lid worden van en u laten vervoeren door de Vervoersdienst van Woej, telefoon (070) 317 5626.

0 comments:

Een reactie posten