Pages

Politie Voorburg - werd direct door de man vastgegrepen en bedreigd met een mes

 
 


 
 
 
LEIDSCHENDAM VOORBURG 2011 POLITIE BRICHTEN - Een onbekende man overviel dinsdag 24 mei een 39-jarige vrouw in haar woning aan de Burgemeester van Duyvendijklaan en bedreigde haar met een mes. De politie zoekt getuigen die omstreeks 13.30 uur iets gezien hebben bij de flat.
 
 
Het slachtoffer was alleen thuis toen de overvaller bij haar voordeur op de eerste etage aanbelde. De vrouw opende de deur en werd direct door de man vastgegrepen en bedreigd met een mes. De man heeft geld en enkele persoonlijk eigendommen meegenomen uit de woning.

Signalement

Signalement van de dader: blanke man van ongeveer 25 jaar oud, ongeveer 1.80 m met een normaal postuur. De man had donker haar tot in zijn nek, droeg een zwart vest met een blauwe spijkerbroek en zwarte sportschoenen.

Getuigen

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u iets gezien tussen 13.30 uur en 14.00 uur bij de flat aan de Burgemeester van Duyvendijklaan? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Leidschendam/Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

0 comments:

Een reactie posten