Pages

Leidschendam Voorburg Schoonmaakbedrijf

 

Periodieke schoonmaak

Leidschendam Voorburg, Wij kunnen u dagelijks schoonmaakonderhoud aanbieden, maar ook het één of twee maal per week schoonmaken behoort tot de mogelijkheden. Het wassen, strijken en wisselen van de aanwezige hand- en theedoeken kunnen wij ook voor u verzorgen.
Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen interieurverzorg(st)er te vervangen tijdens ziekte- of vakantieperiodes. Het diep reinigen van sanitair, voegen en wand- en vloertegels door middel van stoom cleanen kunnen wij periodiek voor u verzorgen. Ook op het gebied van woningen schoonmaak hebben wij ruime ervaring.
Wij zijn een trouwe partner van notariskantoren, makelaars, instellingen en diverse Gemeentes in de regio. Tot onze specialismen behoort onder andere het schoonmaken van kantoorgebouwen en woningen met achterstallig onderhoud. Maar ook het uitruimen en schoonmaken van een woning ten behoeve van een verhuizing. Het verwijderen van grof vuil verzorgen wij uiteraard ook voor u.
U kunt dit met een gerust hart aan Royal Cleaner overlaten. Laat u bovendien nooit meer onaangenaam verassen door al die hoge facturen!

0 comments:

Een reactie posten