Pages

Leidschendam Voorburg Doeltjes op Dorrepaal feestelijk ingewijd


Leidschendam - De doeltjes die geplaatst zijn op het grote grasveld voor de villa van Buitengoed Dorrepaal, zijn op zaterdag 7 mei feestelijk ingewijd met een partijtje voetbal door de cliënten van Buitengoed Dorrepaal. De dames van de Lions namen hierbij de aftrap. In een zinderende wedstrijd vielen er vele doelpunten.




Op 23 maart jl. heeft LC Voorburg Prinses Marianne met een flitsende modeshow geld bijeengebracht voor twee nieuwe, duurzame goals voor de cliënten van Buitengoed Dorrepaal van de Stichting Steinmetz / De Compaan. Er wordt door de cliënten veel gevoetbald en het was een grote wens om voor deze partijtjes te beschikken over nieuwe goals.

 


Voorjaarsmarkt

 

Op deze zonnige dag werd er door cliënten en medewerkers eveneens een voorjaarsmarkt gehouden met diverse kraampjes met allerlei leuke artikelen en veel tuin- en perkgoed. Er kon een heerlijk kopje koffie worden gedronken en er waren allerlei doorlopende activiteiten voor de bezoekers zoals o.a. kanovaren, pony rijden, hanging baskets maken etc. Een bezoek meer dan waard!!!

0 comments:

Een reactie posten