Pages

Leidschendam-Voorburg Knetemann Quality Fitness

Welkom bij Knetemann Quality Fitness.

De naam zegt het al, wij staan voor kwaliteit.

Vanaf de entree tot aan de receptie, sportcorner, de sportzaal, aerobicszaal,kleedkamers en de zonnebank geniet u van moderne eerste klas materialen.De uitgebreide fitness apparatuur is van de selection line van het merk TECHNO GYM. Het personeel gaat professioneel en sociaal met u om tijdens de begeleiding als sporter.

Ons modern fitnesscentrum beschikt over een receptie met gezellige sportcorner. U kunt hier kosteloos gebruik maken van de computers met internet,even wat drinken of uitrusten na uw training. De gescheiden kleedkamers zijn ruim,modern en elk met een dompelbad aangesloten op de filterinstallatie,royale koud en warm water douches en elk een aparte sauna.Tevens beschikken wij over de modernste zonnebank van Hapro.

In de sportzaal kunt u gebruik maken van een ruim assortiment aan apparaten van het merk Techno Gym. De selection line is het top segment van de fitness-kracht en cardio apparatuur. De aerobicszaal is uniek voor de regio en voorzien van een professionele geluidsinstallatie,een lichtschow en spread air-conditioning systeem.


AANBIEDING ! 2 maanden onbeperkt Fitness & Groepslessen 75,00 Euro !
Studentenkaart : Onbeperkt Fitness & Groepslessen 34,95 per maand !

Knetemann Quality Fitness
Prinses Mariannelaan 2
2275BH Voorburg

1 comments:

FORCE zei

Jammer dat knetemann Voorburg na een positief sollicitatiegesprek als spinninginstructeur niets meer van zich laat horen.

Een reactie posten